Tjeena !!

har fått en egen dator hemma i miit rum och jag var knäpp nar jag sa till mamma att jag ska fasta idag nu hör jag att mamma kommer infrån hennes promenad och jag börjar skaka från hunger nu måste jag upp och hjälpa till HEJDÅ !!! <3
OPS !!stakars affrikas barn !!My lovely Friends <3<3<3<3<3<3<3

Tråkigt


tjena har det tråkigt som vanligt ....
faan vad jag hatar höstlov  och alla lov just nu sitter jag och chattar med mig i facebook.se och det e oxå shit samma mwn det roligaste e att vi ska till birka alltså en båt vi åker söndag och kommer måndag så att tisdag skola igen !! imorgon börjar lovet då e det bara 6 dagar kvar !! ja klockan som matrix togg upp gick sönder dessutom var den tjuvad från C salen allstå 6-7:ans sal
nu ska vi vänta ett hundra år till . Vet ni vad jag e van att ååhhh idag  söndag imorgon måndag fixar alla läxor och tar kläder fast i dag käns det ovaligt .. Skriver senare !!!


PUSS
Gina love husby
Coolaste Gina

FUCK JUSTIN BIEBER

FUCK JB

Shululuuu

Heej
Just nu sitter jag och har det tråkigt som vanligt fast på lovet ska jag pigga up mig och har reda gjort 5 sidor i matte och franska läxor och mer sitter och lyssnar på musik under skoldagen var det vanligt och historians klocka klockan e sönder allst omg nu måste vi vänta 10000 år till för att få en ny  allstå äntligen FAIZA SNORUNGE ska äntligen gåååååååååå och när jag skulle in till musiksalen Då hade Homdi gjort ett hinder för RUQIA och SARA och när jag kom för att gå in bad dem om hjälp ja ba ''Snälla kungen Hamodi kan jag få passera '' Ahmed ha ba gardi får komma in och sen Hamodi han ba tung du e Gardi jag . Jag måste vara skit snäll mot honom jag tycker att han e TUNG ..


!!HAMODI DU MÅSTE VETA ATT DU E DEN TUNGASTE KILLEN SOM JAG HAR SÄTT OCH DU E VERKLIGEN BRA
KILLE OCH TÖÖÖÖNG !!


HEJDÅ VI SES IMORGON !!!

GARDI

Lite fakta om Våran Matrix i skolan

 1. Släcker lamporna varje gång han kommer in ...
 2. Han har en äkta bula i slutet av näsan
 3. Hånglar med alla snygga UTAN slöja (Lärare)
 4. Det tar 100 år för honom att sätta upp en kolcka
 5. Säger att skolan har inga '' Pengar ''
 6. Vill ha en klocka som laddar av sig själv när batteriet e slut
 7. Han skyddar skolan FATTIGA ekonomi
 8. Glasen är sen vår skola var i fruängen luktar illa
 9. Bestick saknas ..
 10. Har värsta lapptop och plasma TV i hans kontor
 11. Äkta ägera till en skolan
Hamodi sitt och läs och lämna en kommentar om vad du tycker

BYE BYE
._.Sitter Hemma ! <3<3

Nu sitter jag och skriver i bloggen har nyss vacknat vet inte hur ska sova men shit samma
asså pallar inte hejdå see you later !!

Pluggar

Tjena just nu sitter jag och pluggar i datasalen i vår fattiga skolan jag sitter vid en kille som heter hamodi hann ee kaoooooz han är fettt rolig men ibland han kan vara jobbig . Han är Verkligen Grym på fotboll :D

Sönndag morgon !!

Jag känner mig skit lycklig för det e söndag idag och imorgon måndag , allstå jag har glömt att säga en sak som jag fackar i mitt liv e LOOV I hate jag älskar skolan jag skiter i om jag vacknar kl 07:15 hoppas jag inte sover hela natten jag älskar SKOOLAN det e det bästa jag vet dessuotm e jag duktig i allt min morsa brukar säga åt min '' Vilken tur att du e duktig för om du va en nolla skulle det har varit ett annat problem '' För hemma e jag verkligen laat pallar inte jobba nu har jag ätit klart och så ska jag städa lite för mamma e ute med mina två syskon farsan sover fortfarande varje dag har han samma rotin vacka 14:00 sitta vid datorn och sen går han ut . ja mitt liv suger och äger båda två till sammans jag kan inte tänka på något mer än att det är måndag imorgon . Jaa livet är hårt !!// Gina love Husby <3
Skriver mer senare
'_'

Svenska Torsdag Promenad !!

Juste glömde berätta om promenaden igår i svenska lektionen , läraren och några elever gick på promenad . Jag och mina två vänner stannade i klassen vi tog av oss våra stjalar dansade och gjorde allt möjligt och Sara blöte ner mohammed från fönstret han kom och hällde en hel kana på henne hon blev genom blöt sen kom Alaadin och Hussein T i till A salen !! och sen bytte sara om hennes kläder !!

Fredag 21/10

! Tjena alla läsare !

Idag var det min outrsdag alla dåliga saker hände och vi skulle ha skoljoggen fast ingen sa till oss efter hade vi NO sen klass Råd . Jag och en kille som heter Mohammed hade klassråd han ritade vår fattigalapp modir han varje gång han går in han släcker lamporna han e så himmla fattig så jag och Hussein och Ali Vi tände alla maskienerna som finns i C Salen och vi la upp youtube.se och la musik som heter COCONUT TREE vi gjorde remix mellan youtube och radion läraren sitter och stirrar på oss  som en singel och e så himmla seeeeg vi snacka shit om alla lärare mest om Faiza,  Mohammed skrev Fize istället för FAIZA SNORUNGE hon lekte Bingo med oss jag sitter som en hörsel skadad unge för jag var helt inställd och orkade inte ens röra på min fot sen efter Var skolan slut sen sa vår schafför '' Äntligen fredag '' jag ba WTF jag ba neej !!
Senare skriver jag lite mer fakta om mig själv och min Snygga älskling

Torsdag 20/10 <3

Heej !!
Idag hade jag som sakt no prov jag var först klar och den var lätt sen åt vi lunch fet var pannkakor sen hade vi matte med  Faiza ''vår matte lärare som suger'' jag fick en lättare bok i matte för jag suger vår klassförståndare var sjuk så vi hade Faiza i tre lektioner två lektioner sen rast sen klassråd  vi hade det shit roligt !
När vi kom hem jag och min syrra !
Då var vi själva mamma hade grillat fiskpanetter till oss jag fiksade sås och kokt potatis och vi drack kola vi snackade om allt möjligt om kärlek , Skolan och mycket mer Nu ber min syrra och jag skriver i bloggen imorgon har vi skoljoggen kanske ska jag lägga upp bilder på mej och min vänner  , vi kollar på Tek Turkie en turkisk serie det är bara döda människor i den !!


Ses Senare <3<3

Au Revoir

Mig själv !!!!

Jag e muslim och går i en muslimsk skola fast jag e född i sverige . Jag e en 98:a

Utseende :
Lång 1,70 M
bruna ögon
har två syskon en 10 år och en 1 år


just imorgon har jag prov i no fattar ingenting och min sämsta matte lärare hon kommer från iraq hon pratar så himmla roligt !

Hon ska säga räknehäfte hon säger Räkhäfte allså hon suger !!

SEEE UUU LATER <3

Onsdag Kväll ! Fan vaa tråkigt

Sitter och skriver min nya blogg faktist är der första gången som jag skapar en blogg såå hjälp gärna till med desing och sånt  varje fredag blir det frågesport föe det som e intresserade !!

Välkommen till min nya blogg!

Hej jag heter Gina och e 13 år gammal här berättar jag om mitt liv och lite privat saker !! <3

Gilla gärna min blogg och kommetera


//

Gina Love Husby


P.S

på Facebook.se heter Jag Gina love Husby !!


RSS 2.0